Karácsonyi díszek papírból

Házilag készűlt karácsonyi díszek, dekorációk


Mutasd meg kreativitásod, kézügyességed!

Sok szeretettel várjuk házilag, papírból készűlt karácsonyi díszek, dekorációk fotóit.Színes lánc

A papír-írószer boltban kapható, előre feldarabolt színes A5-ös papírlap készlet. Ezeknek elég a végét levágni a két oldalán és máris jó pár szabályos csíkot kapunk. A különböző színű csíkok végét bekenjük ragasztóval 1 cm szélesen, majd összeragasszuk. Ezt felváltva megismételjük más ás más színű csíkkal, de ekkor már átfűzzük az előző láncon a csíkot és úgy ragasztjuk össze. A hosszúságával és a színekkel kedvünkre játszhatunk.

Küldő: Sz. Viktor

Fotó a díszről:
Neved:
Város ahol laksz:
E-mail címed:
A dísz készítése, alapanyagok:

Könyvek:

Pia Pedevilla: Karácsonyváró ötletek színes papírból

A karácsony az egész világon családi ünnepnek számít. Mindenki izgatottan készülődik, de kiváltképp a gyerekek tekintenek nagy várakozással az ünnepek elé. Nemcsak az ajándékok, hanem a hagyomány miatt is. Ezzel a könyvecskével igazán vidám lesz a karácsonyi készülődés. Szuper ötleteket találhatunk benne, hogyan készítsünk csengettyűs díszeket, angyalkákat, ablakdíszeket, asztali dekorációkat és még számtalan egyéb szemgyönyörködtető dolgot.Moras, Ingrid: Karácsonyi dekorációs ötletek papírból, drótból, filcből és üvegmatricából

Karácsonyi ablakképek, forgók és szélcsengők. Egy csillagokból készült asztali dekoráció, vidám hóemberek ajándékdíszítőnek. Hozzá csillogó képeslapok és ragyogó karácsonyfadíszek. Így lesz igazán szép a karácsony.

Karácsonyi díszek